Maku

Lohilaatikko ja tilli-voisula

1 h 30 min
4.6
0

Lohilaatikko ja tilli-voisula

MU
0
4.6
Teksti Midi Vuorela, Helena Saine-Laitinen
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gperunaa
  • 2 kplsipulia
  • 400 glohta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Liemi

  • 3 dlvettä
  • 2 rklkalafondia
  • 1 rklvehnäjauhoja

Pinnalle

  • 1 rklkorppujauhoja
  • 100 gpekonia

Tilli-voisula

  • 50 gvoita
  • 3 rkltuoretta tilliä
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h

Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi, mausta viipaleet suolalla ja pippurilla.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä