Kotivinkki

Lohicheviche ja avokadokastike

0
0

Lohicheviche ja avokadokastike

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 glohifileetä
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1½ dllimetin mehua
  • 2 tlhienonnettua chiliä
  • 1 ruukkuhienonnettua korianteria
  • 1hienonnettu valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tammenlehvä- ja rukolasalaattia

AVOKADOKASTIKE:

  • 2kypsää avokadoa
  • ½sitruunan mehu
  • 3 rklkermaviiliä
  • pari tippaaTabasco-kastiketta
  • suolaa
  • valkopippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuutioi lohi ja laita se laakeaan kulhoon.

2. Sekoita oliiviöljy, limetin mehu ja chili keskenään. Lisää mukaan korianteri ja valkosipuli.

3. Sekoita marinadi huolellisesti. Kaada se lohipalojen päälle. Anna lohen marinoitua vähintään tunti marinadissa. Valuta ylimääräinen marinadi pois ennen tarjoilua ja mausta lohi kevyesti suolalla ja pippurilla.

4. Tarjoile lohi pestyn ja revityn salaatin ja avokadokastikkeen kanssa.

Avokadokastike:

1. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet.

2.Lusikoi sisus syvään kulhoon. Purista päälle sitruunamehu ja lisää kermaviili.

3. Mausta Tabascolla, suolalla ja pippurilla. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä