Maku

Lohi-punajuurisalaatti

20 min
0
0

Lohi-punajuurisalaatti

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 2 dlsitruunamehua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 4 kplpunajuurta (viipaloituna)
  • 7 dlvuonankaalia eli machesalaattia
  • 3 dlvesikrassia
  • 2 dllehtipersiljaa
  • 500 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 4 tlpiparjuurta (raastettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Sekoita sitruunoiden mehu, suola, pippuri ja öljy kulhossa.

Pyöräytä punajuuriviipaleet kulhossa. Lisää kulhoon tarvittaessa öljyä, mehua ja mausteita.

Asettele salaatit sekä lohi- ja punajuuriviipaleet laakealle tarjoilulautaselle. Ripottele piparjuuri tasaisesti lautaselle.

Tarkista lohi-punajuurisalaatin maku. Lisää tarvittaessa sitruunamehua, oliiviöljyä ja pippuria.

•Tämä salaatti kannattaa tehdä sadonkorjuun aikaan, kun punajuuret ovat tuoreita ja meheviä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä