Lohi-pekonirullat – helppojen kalarullien juju on mehevä täyte ja rapea pinta
35 min
GL
MU

Lohi-pekonirullat – helppojen kalarullien juju on mehevä täyte ja rapea pinta
Lohi-pekonirullat valmistuvat vain viidestä raaka-aineesta. Chilituorejuuston mehevöittämissä kalarullissa ihastuttaa rapea pekonireuna. Näitä helppoja ja näyttäviä lohirullia kehtaa tarjota myös vieraille!
Ainekset (4 annosta)
Lohi-pekonirullat
- 800 glohifileetä (nahaton)
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 100 gchilituorejuustoa
- 4 viipalettapekonia
Lisäksi
- 4varrastikkua
Tee näin
35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min
Lohi-pekonirullat valmistuvat helposti näin:
Leikkaa lohifilee pitkittäin neljään osaan. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Levitä suikaleille tuorejuustoa. Kääri suikaleet rullalle.
Kiedo pekoniviipale jokaisen rullan ympärille ja kiinnitä se tikulla. Nosta rullat uunivuokaan.
Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa lohirullat keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4