Maku

Lohi-pekonirullat – helppojen kalarullien juju on mehevä täyte ja rapea pinta

35 min
GL
MU
4
0

Lohi-pekonirullat valmistuvat vain viidestä raaka-aineesta. Chilituorejuuston mehevöittämissä kalarullissa ihastuttaa rapea pekonireuna. Näitä helppoja ja näyttäviä lohirullia kehtaa tarjota myös vieraille!
Tulosta
Kuvat Petri Mulari

Ainekset (4 annosta)

Lohi-pekonirullat

  • 800 glohifileetä (nahaton)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 100 gchilituorejuustoa
  • 4 viipalettapekonia

Lisäksi

  • 4varrastikkua

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Lohi-pekonirullat valmistuvat helposti näin:

Leikkaa lohifilee pitkittäin neljään osaan. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Levitä suikaleille tuorejuustoa. Kääri suikaleet rullalle.

Kiedo pekoniviipale jokaisen rullan ympärille ja kiinnitä se tikulla. Nosta rullat uunivuokaan.

Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa lohirullat keitettyjen perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4