Kotivinkki

Lohi-parsalasagne

0
0

Lohi-parsalasagne

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 10tuoretta tankoparsaa
  • 700 glohifileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • lasagnelevyjä
  • päälle juustoraastetta

PINAATTIKASTIKE:

  • 200 gpakastepinaattia
  • 80 gvoita
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 llämmitettyä maitoa
  • veitsenkärjellinenmuskottia
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori parsat ja leikkaa niistä kanta pois. Leikkaa parsat noin kolmen sentin paloiksi.

2. Poista lohesta nahka ja nypi tarvittaessa ruodot pois. Leikkaa lohi reiluiksi viipaleiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sulata ja valuta pinaatti huolellisesti.

4. Sulata voi kattilassa. Lisää voin joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Lisää lämmin maito voimakkaasti vatkaten. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia. Lisää pinaatti kastikkeeseen.

5. Mausta kastike muskotilla, suolalla ja pippurilla.

6. Laita vuoan pohjalle hieman pinaattikastiketta. Lisää päälle lasagnelevyjä, taas kastiketta, lohta ja parsaa.

7. Kokoa lasagne näin, kunnes kaikki ainekseet on käytetty. Lisää päällimmäiseksi hieman kastiketta ja juustoraastetta. Paista lasagnea 160-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä