Kotivinkki

Lohi-katkarapuvokki

0
0

Lohi-katkarapuvokki

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 150 gpakastekatkarapuja
  • 200 gkirjolohta
  • 1 pienikesäkurpitsa
  • 1 palapurjo
  • tuoretta inkivääriä
  • 1 rklöljyä
  • 1 rklkalakastiketta
  • 1 rklhunajaa
  • suolaa
  • 1 kplsitruunan mehu
  • 1 ruukkuherneenversoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata katkaravut. Leikkaa kirjolohi suupaloiksi.

2. Paloittele kesäkurpitsa. Halkaise, pese ja hienonna purjo. Kuori ja raasta inkivääri.

3. Kuumenna öljy ja inkivääri vokkipannulla.

4. Lisää pannulle kesäkurpitsa ja kääntele hetki. Lisää kirjolohi ja purjo.

5. Sekoita joukkoon mausteet ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.

6. Hienonna herneenversot. Lisää ne ja katkaravut vokkiin.

7. Tarjoile vokki riisin kera.

Vinkki!

Osta: kirjolohta, katkarapuja, kesäkurpitsa, purjo, inkivääriä, kalakastiketta, herneenversoja, riisiä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä