Kotivinkki

Lohi-katkarapupiiras

0
0

Lohi-katkarapupiiras

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 palaa)

  • 500 gpakasteruistaikinaa
  • 150 gjättikatkaravun pyrstöjä
  • rasvaa vuoan voiteluun
  • 1 rklseesaminsiemeniä vuoan jauhottamiseen
  • 10 cm palapurjoa
  • tuoretta tilliä
  • 100 gpippurilla maustettua tuorejuustoa
  • 1luomukananmuna
  • 1 dlkevytranskankermaa
  • 100 gkylmäsavulohta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata taikina ja katkaravun pyrstöt pakkauksien ohjeiden mukaisesti. Kaulitse taikinasta vuoan kokoinen levy.

2. Voitele vuoka ja jauhota se seesaminsiemenillä. Painele taikina vuokaan ja sen reunoille. Pistele pohja haarukalla. Paista pohjaa uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.

3. Paloittele purjo ja silppua tilli. Sekoita ranskankermaan tuorejuusto, muna, tilli ja purjo.

4. Levitä juustoseos pohjan päälle. Pilko lohi ja asettele suikaleet täytteen päälle.

5. Aseta katkaravun pyrstöt piiraan päälle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä