Kotivinkki

Lohi-katkarapupastakastike

0
0

Lohi-katkarapupastakastike

Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 300-400 glohta
  • 180 gkatkarapuja
  • 1sipuli
  • 1 tlsitruunan kuorta raastettuna
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5anjovisfileetä
  • 2 dlkermaa (ruoka)
  • 1 rklanjovisten lientä
  • mustapippuria
  • (tuoretta tilliä tai rukolaa)

LISÄKSI:

  • 300–400 gkuivapastaa tai 500 g tuorepastaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa kala kuutioiksi.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.

3. Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää sipulisilppu ja anjovisfileet. Sekoittele, kunnes sipuli on pehmennyt ja anjovis hajonnut.

4. Lisää kerma, anjovisten lientä, sitruunan kuori ja mehu sekä mustapippuria. Anna kiehahtaa ja poreilla noin minuutin ajan.

5. Lisää lohipalat ja jäiset katkaravut. Anna kastikkeen kuumentua uudelleen ja hauduta noin minuutti, niin että kala kypsyy. Sekoita varovasti muutaman kerran kypsymisen aikana. Viimeistele tuoreilla yrteillä.

6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä