Maku

Lohi-crostinit piparjuurikastikkeella

0
0

Lohi-crostinit piparjuurikastikkeella

Helpot lohileipäset ovat upeat tarjottava piparjuurella maustetun kastikkeen kanssa. Koristele crostinit vesikrassin lehdillä tai yrteillä!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 300 ggraavi- tai kylmäsavulohta
  • 1 kplpatonki

Kastike

  • 2 dlcreme fraichea
  • 100 gtuorejuustoa
  • 1 rklpiparjuuritahnaa

Tarjoiluun

  • vesikrassia (tai salaatti-yrttisekoitusta)
  • sitruunalohkoja
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Leikkaa patonki siivuiksi. Paahda patonkisiivut aavistuksen rapeiksi 200-asteissa uunissa muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä.

Laita leipäsiivujen päälle lohisiivut. Voit käyttää graavi- tai kylmäsavulohta.

Sekoita kastikkeen ainekset. Lusikoi kastiketta lohen päälle.

Koristele leivät vesikrassilla tai muilla tuoreilla yrteillä ja rucolan lehdillä. Rouhi päälle halutessasi mustapippuria myllystä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä