Kotivinkki

Lipstikkapesto hurmaa syvän yrttisellä maullaan – kokeile ja ylläty!

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Lipstikkapesto kruunaa pasta-annokset, keitot ja leivät. Mikä ilo, jos pihassasi kasvaa pörheä lipstikkapuska – ja vaikkei kasvaisi, tätä herkkua varten kannattaa kipittää kauppaan. Nappaa helppo resepti!
GL
KA
MU
SO
4.5
0
Julkaistu: 2.6.2022


Reseptin ainekset

  • 6 dllipstikanlehtiä
  • 1 dlparmesaanijuustoraastetta
  • 1 dlpinjansiemeniä, manteleita tai auringonkukansiemeniä
  • 3valkosipulinkynttä
  • 1½ dloliiviöljy
  • 1 rklsitruunanmehua
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
Tulosta

Lipstikkapesto valmistuu näin:

  1. Huuhtele lipstikat tarvittaessa, kuivaa talouspaperilla ja irrota lehdet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Pane kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Voit valmistaa lipstikkapeston myös sauvasekoittimella.

Kommentoi »