Maku

Linssimuhennos

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
GL
KA
MU
0
0
Julkaistu: 19.9.2010


Ainekset (6 annosta)

  • 3 dllinssejä (punaisia)
  • 4 dlvettä
  • 3 kpltomaattia ( kuutioituna)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlkurkumaa
  • 2 rklvoita (kirkastettua)
  • 2 tlgaram masalaa
Tulosta

Huuhtele linssit siivilässä kylmällä juoksevalla vedellä. Kumoa linssit kattilaan. Lisää joukkoon vesi, tomaatit, chili, suola ja kurkuma. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia. Lisää nestettä tarvittaessa. Lisää lopuksi kirkastettu voi sekä garam masala. Tarkista linssimuhennoksen maku. •Intialaisen perusohjeen mukaan linssejä varataan nyrkillinen ruokailijaa kohden ja lisäksi yksi nyrkillinen jumalille.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »