Linssi-pekonikastike

15 min
5
0

Linssi-pekonikastike

Vartissa valmista - helppo ja nopea ruoka arkeen.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 8 kplpekonia (siivua)
  • 285 gpunaisia esikeitettyjä linssejä (eli yksi paketillinen)
  • 1 kplkookosmaitoa purkissa
  • 4 rkltomaattipyreetä
  • 5 kplvalkosipulinkynsiä
  • 0,5-1 kpltuore chili
  • 1 kpllimen mehu
  • 2 kplpunasipulia
  • suolaa ja pippuria
  • 0,5 dlvettä (jos tarvetta)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Huuhtele linssit ja silppua sipulit sekä chili. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja paista pekonisiivuja kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean värin. 

Nosta pekonisiivut pannulta sivuun ja lisää pannulle (älä heitä pekonin rasvaa pois) sipulit ja huuhdotut linssit. Lisää myös chili. 

Kaada pannulle kookosmaito ja tomaattipyre sekä purista sekaan limen mehu. 

Mausta suolalla ja pippurilla.

Silppua pekonit pieneksi ja lisää pannulle. 

Laita riisit keittymään ja anna kastikkeen porista miedolla lämmöllä kunnes riisi on kypsää.

Lisää kastikkeeseen hieman vettä jos se tuntuu liian paksulta. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä