Linssi-juustokeitto lämmittää
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Linssi-juustokeitossa yhdistyvät mausteisuus ja juustoinen täyteläisyys.
4.1
Kuvat
Julkaistu 27.12.2011

Linssi-juustokeitto lämmittää
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2½ dlpunaisia linssejä
- 1 kplsipuli
- 2 kplporkkanaa
- 1 kplpaprika
- 2 rklrypsiöljyä
- 2 rkltomaattipyreetä
- 1 lvettä
- 2 kplkasvisliemikuutiota
- ¼ tlcayennepippuria
- 1-2 tlgaram masalaa
- 200 gsulatejuustoa
1. Kuori ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista sen siemenet ja leikkaa myös se kuutioiksi.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli-, paprika- ja porkkanakuutiot sekä tomaattipyree. Sekoita, kunnes sipuli hieman pehmenee.
3. Lisää vesi, kasvisliemikuutiot, linssit, cayennepippuri ja halutessasi garam masala. Keitä keittoa hiljaa poreillen 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.
4. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sen sulaa keittoon.
Katso myös: