Kotivinkki

Linssi-juustokeitto lämmittää

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Linssi-juusto­keitossa yhdistyvät mausteisuus ja juustoinen täyteläisyys.
4.1
4
Julkaistu: 27.12.2011


Ainekset (4 annosta)

  • 2½ dlpunaisia linssejä
  • 1 kplsipuli
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplpaprika
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1 lvettä
  • 2 kplkasvisliemikuutiota
  • ¼ tlcayennepippuria
  • 1-2 tlgaram masalaa
  • 200 gsulatejuustoa
Tulosta

1. Kuori ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista sen siemenet ja leikkaa myös se kuutioiksi.

2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli-, paprika- ja porkkanakuutiot sekä tomaattipyree. Sekoita, kunnes sipuli hieman pehmenee.

3. Lisää vesi, kasvisliemikuutiot, linssit, cayennepippuri ja halutessasi garam masala. Keitä keittoa hiljaa poreillen 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

4. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sen sulaa keittoon.

Katso myös:

4 kommenttia