Kotivinkki

Linssi-juustokeitto

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Reetta Pasanen

Ainekset

  • 2½ dlpunaisia linssejä
  • 1sipuli
  • 2porkkanaa
  • 1paprika
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1 lvettä
  • 2kasvisliemikuutiota
  • ¼ tlcayennepippuria
  • (1–2 tl garam masalaa)
  • 200 gsulatejuustoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista sen siemenet ja leikkaa myös se kuutioiksi.

2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli-, paprika- ja porkkanakuutiot sekä tomaattipyree. Sekoita, kunnes sipuli hieman pehmenee.

3. Lisää vesi, kasvisliemikuutiot, linssit, cayennepippuri ja halutessasi garam masala. Keitä keittoa hiljaa poreillen 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

4. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sen sulaa keittoon.

MITÄ PIDIT?
0