Maku

Limettilohi

25 min
0
0

Limettilohi

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 800 glohifileetä
  • 1 1/2 dllimettimehua
  • 1 1/2 dlrypsiöljyä
  • 1 tlsokeria
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1 1/2 rklviherpippuria

Koristeluun

  • 1 dlkapriksia

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Leikkaa lohifilee ohuiksi noin 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi graavilohen tapaan. Nosta viipaleet laakealle tarjoiluastialle melko tiiviisti kalafileen muotoon.

Sekoita limeteistä puristettu mehu, öljy ja sokeri keskenään.

Ripottele suola tasaisesti kalan päälle. Kaada mehu-öljyseos kaloille ja ripottele pinnalle kevyesti rouhitut viherpippurit.

Anna kalan maustua kylmässä vähintään 15 minuuttia. Koriste kapriksilla ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä