Maku

Lihavarras ja lämmin kasvishöystö

2 h 10 min
4.3
0

Lihavarras ja lämmin kasvishöystö

GL
LA
MA
MU
0
4.3
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gnaudan ulkofileetä
  • 300 glampaanfileetä
  • 8 kplkesäsipulia (varsineen)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Kasvishöystö

  • 2 kplsipulia
  • 600 gpaprikaa
  • 200 gkesäkurpitsaa
  • 1/2 kpltuoretta ananasta
  • 4 kpltomaattia
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN1 h 10 min
PASSIIVINEN1 h

Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
Paloittele lihat kuutioiksi. Leikkaa sipulit puoliksi ja varret noin kolmen sentin paloiksi. Pienet sipulit voit käyttää kokonaisina.
Pujottele lihat vuorotellen sipulien kanssa vartaisiin. Suolaa ja pippuroi vartaat kevyesti.
Grillaa lihat tai paista pannulla kypsiksi.
Paloittele kasvikset. Kuori ja lohko sipulit. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa paloiksi. Huuhtele kesäkurpitsa. Halkaise ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa ananaksesta kuori ja kova sisäosa pois. Paloittele hedelmäliha. Kuutioi tomaatit reiluiksi paloiksi.
Kuumenna öljy muurikalla, vokkipannulla tai paistokasarissa. Kumoa pannulle sipulit ja kääntele, kunnes ne kuullottuvat. Lisää joukkoon paprikat, kesäkurpitsat ja ananas. Kääntele, kunnes kasvikset saavat hiukan väriä. Lisää lopuksi tomaatit ja kuumenna.
Tarjoa kasvishöystö lihavartaiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä