Laita jauheliha isoon kulhoon. Leikkaa kaksi palaa vaaleaa leipää ja kastele leivänpalat pikaisesti vedessä. Purista ylimääräinen vesi pois. Revi leipä jauhelihan joukkoon. Lisää muna ja mausteet. Sekoita taikina käsin tasaiseksi.
Öljyä kädet ja pyörittele jauhelihasta lihapullia. Siirrä valmiit lihapullat öljyttyyn uunivuokaan ja laita vuoka uuniin. Paista pullia uunissa n. 15 minuuttia kunnes pullissa on kaunis pinta, mutta ne eivät ole vielä aivan läpikotaisin kypsiä.
Kun lihapullat ovat uunissa, valmistele kastike. Laita kulhoon kuoritut tomaatit nesteineen ja murskaa haarukalla. Silppua valkosipulinkynnet. Lisää mausteet ja valkosipulinkynnet ja sekoita. Kaada tomaattikastike lihapullien päälle. Peitä vuoka foliolla.
Hauduta uunissa n. 25 minuuttia ja nosta sitten vuoka ulos uunista. Raasta päälle parmesaania. Siivuta buffalamozzarella ja lisää vuoan päälle. Älä enää laita foliota vuoan päälle, vaan paista lihapullapataa uunissa, kunnes mozzarella on sulanut ja saanut hieman väriä.
Keitä juuston sulaessa pasta ja valuta se valmiiksi.