Aloita lämmittämällä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva maitoon ja sekoita. Lisää siirappi, jauhot, suola ja sulatettu voi. Alusta taikinaa kunnes se alkaa irtoamaan käsistä.
Kohota liinan alla n. 20 minuuttia. Itse kohotan taikinat usein siten että nostan kulhon jossa taikina on tiskialtaaseen, jossa on kuumaa vettä.
Silppua sipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä. Lisää pannulle jauheliha ja paista. Murenna jauhelihaa paiston aikan muruiksi. Lisää mausteet ja vesi.
Valuta kypsä riisi ja lisää se pannulle. Silppua kypsät kananmunat ja lisää ne pannulle sekoitellen.
Nosta taikina kohoamasta ja kauli se isoksi levyksi. Painele pienellä lautasella taikinalevystä pyöreitä piirakkakuoria. Kauli vielä pyöreät piirakkakuoret.
Kostuta kuorien reunat vedellä. Lisää ruokalusikalla reilulla kädellä täytettä piirakoiden keskelle, kuitenkin siten että piirakan saa vielä paineltua kiinni ilman että täytteet pursuavat ulos. Kun täyte on lisätty, nosta piirakan toinen reuna toisen päälle ja painele piirakat kiinni. Sulje reunat lautasen reunalla painaen ja anna kohota vielä kymmenisen minuuttia.
Kuumenna öljy rasvakeittimessä ja paista piirakoita kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Säilytä valmiit piirakat keittiöpyyhkeen alla odottamassa tarjoilua. Tarjoile piirakat mahdollisimman nopeasti jotta ne eivät jäähdy.