Maku

Lihakauppiaan pasta (Minestra dei macellai)

30 min
0
0

Lihakauppiaan pasta (Minestra dei macellai)

MA
LA
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 100 gkaritsan paahtopaistia
  • 100 gbroilerin rintaleikkeitä
  • 100 gnaudan ulkofileetä
  • 3 kpllehtiselleriä
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 kpltomaattia (kuutioituna)

Lisäksi

  • 400 gtuorepastaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Silppua lihat veitsellä pieniksi paloiksi.
Paloittele lehtisellerit.
Kuori ja kuutioi porkkanat ja sipulit.
Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota kasviksia siinä muutama minuutti.
Kääntele joukkoon lihat, lisää kasariin viini, mausta ja anna hautua 15–20 minuuttia.
Kun neste on haihtunut, kääntele joukkoon tomaatit. Kuumenna ja tarkista minestra dei macellain maku.
Tarjoa lihakauppiaan pastakastike keitetyn tuorepastan kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä