Lihaa korealaisittain

4 h 30 min
5
0

Lihaa korealaisittain

GL
LA
MA
MU
0
5
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 300 gnaudan ulkofileetä

Marinadi

  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklkuivaa valkoviiniä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 rklseesamiöljyä
  • 1 kplkevätsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1/4 tlcayennenpippuria

Tee näin

4 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN4 h

Mittaa kaikki marinadin aineet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta seos tasaiseksi.

Leikkaa liha aivan ohuiksi viipaleiksi. Kerrostele kannelliseen astiaan lihaviipaleita ja marinadia niin, että kaikki lihat ovat kauttaaltaan marinadissa. Peitä astia ja nosta se jääkaappiin. Anna lihojen marinoitua vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään.

Nostele lihat korealaisesta marinadista ja paista ne öljytilkassa, kuumalla pinnoitetulla pannulla, molemmin puolin.

Maistele korealaisittain maustetun lihan seurana korealaisvaikutteista perunasalaattia.
•Saat lihan leikattua ohuiksi viipaleiksi helpommin, kun jäädytät lihapalan pakastimessa kohmeiseksi.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä