Maku

Libanonilainen riisi

25 min
0
0

Libanonilainen riisi

KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 1/2 dlspagettia (pätkittynä)
  • 5 dlpitkäjyväistä riisiä
  • 12 dlvettä
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota pätkittyä spagettia öljyssä, kunnes spagetti ruskistuu hieman. Lisää riisi ja kääntele. Kun riisi näyttää läpikuultavalta, lisää kiehuva vesi. Ole varovainen, sillä seos kuplii voimakkaasti. Peitä kattila kannella ja käännä levy pois päältä. Anna riisin hautua kannen alla kypsäksi, noin 15 minuuttia.
Tarjoa libanonilainen riisi tahinissa haudutetun kuhan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä