Maku

Lettutorni

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 2.12.2007


Ainekset (8 annosta)

  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 2 rklkaakaojauhetta
  • 2 rklsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 2 kplmunaa
  • 4 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaton)
  • 2 rklmargariinia (rasvaa 60 %)

Puolukkarahka

  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 dlpuolukoita (murskattuna)
  • 1/2 dlomenasosetta
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 rklsokeria

Koristeeksi

  • 1 dlpuolukoita
  • 2 rkltomusokeria
Tulosta

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää joukkoon munat, jogurtti ja sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi.

Kuumenna pinnoitettu lettupannu ja paista letut molemmilta puolilta kypsiksi.

Sekoita puolukkarahkan ainekset keskenään. Maista ja lisää tarvittaessa hieman sokeria.

Nosta jäähtyneet letut ja rahka lautasille kolmen letun torneiksi ja tomusokeroi annokset. Koristele lettutornit halutessasi coctailtikkuihin pujotetuilla puolukoilla.

•Voit korvata sokerin vähäkalorisella ja kuumuutta kestävällä makeutusaineella (esim. Canderel-jauhe).

Kommentoi »