Anna ohukaistaikinan seistä puolesta tunnista tuntiin ennen paistamista, jotta jauhot ehtivät turvota. Jos et ehdi turvottaa taikinaa, käytä hiukan perusohjetta enemmän jauhoja.
Maidon tilalle taikinan nesteeksi sopivat myös hapanmaitotuotteet, kivennäisvesi, mehut sekä soija-, kaura- ja riisimaito. Osan jauhoista voi korvata täysjyväjauhoilla, hiutaleilla tai löysällä puurolla. Gluteenittomissa letuissa korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella. Kananmunan voi korvata 1 dl:lla kypsästä perunasta tai kasviksista tehtyä sosetta tai 1 dl:lla banaanisosetta. Taikinan voi maustaa kardemummalla, kanelilla tai vaniljalla.
Valuta lettutaikina 1 ½ litran limsapulloon. Siitä taikinan saa annosteltua pannulle siististi. Muista ravistaa pulloa ennen kaatamista. Pullossa taikinan saa mukaan vaikka retkelle!