
1. Tee ensin kurkkukastike jääkaappiin maustumaan: raasta kurkku ja purista neste pois siivilässä. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Anna tasaantua sen aikaa, kun paistelet kaloja.
2. Nypi kalafileistä ruodot pois. Leikkaa suuret fileet kahteen osaan. Mausta fileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
3. Ota kolme laakeaa lautasta. Laita yhteen vehnäjauhot, riko toiseen kananmuna ja kaada korppujauhot kolmanteen.
4. Pyörittele fileitä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Nosta leivitetyt kalafileet leivinpaperille tai työlaudalle kuivahtamaan. Kuorruta samalla tavalla kaikki palat.
5. Kuumenna voin ja öljyn seos paistinpannulla. Kun voi sulaa ja vaalea vaahto alkaa laskeutua, nosta palat pannulle. Paista molemmin puolin, koosta riippuen keskilämmöllä 1–2 minuuttia. Nosta palat talouspaperin päälle. Tarjoa leivitetyt kalafileet kurkkukastikkeen ja hyvän perunamuusin kanssa.