Maku

Leipäkupit lohella ja pinaatilla – lämpimät leivät valmistuvat näppärästi muffinivuoassa

30 min
MU
4.67
0

Leipäkupit lohella ja pinaatilla paistetaan näppärästi muffinivuoan koloissa. Suolaisesta piirakasta tuttu makutrio, lohi, pinaatti ja feta, toimii myös helpoissa lämppäreissä.
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (6 annosta)

Lohi-pinaattileipäkupit

  • 6paahtoleipäviipaletta
  • 150 gkylmäsavu- tai graavilohiviipaleita
  • 25 gbabypinaattia tai 2 palaa pakastepinaattia
  • 100 gfetajuustoa
  • 1 tl sitruunan kuoriraastetta
  • ⅓ tl mustapippuria
  • 1 ½ dljuustoraastetta

Voitelu

  • 1 rklrypsiöljyä tai voisulaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
4.67