Lehtitaikina-korvapuustit

40 min
5
0

Lehtitaikina-korvapuustit

Herkullisten korvapuustien leipominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

Kuorrute

  • 150 gvoita
  • 1,5 dlfariinisokeria
  • 1/2 tlkanelia
  • 1,5 dlpekaanipähkinöitä

Pullat

  • 1 kpllehtitaikinaa (pakaste)
  • 2 rklvoita (sulatettuna)
  • 1 dlfariinisokeria
  • 4 tlkanelia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Ota taikinalevyt sulamaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota kuorrutteen voi huoneenlämpöön ja pilko se pieniksi kuutioiksi kulhossa.

Sekoita pullatäytteen fariinisokeri ja kaneli haarukalla kulhossa.

Vaahdota kuorrutteen voi, fariinisokeri ja kaneli sähkövatkaimella tasaiseksi. Lusikoi kuorrute muffinipellin syvennyksiin. Painele päälle pekaanipähkinöitä.

Sulata täytteen voi ja voitele taikinalevyt. Älä levitä voita aivan reunaan asti. Ripottele päälle fariinisokeri-kaneliseos. 

Rullaa taikinalevyt pituussuunnassa tiukalle rullalle ja liimaa päät kiinni pienellä määrällä vettä. Leikkaa kaikki rullat terävällä veitsellä kahteen osaan. Nostele rullat pystyyn vuokaan kuorrutteen päälle. 

Paista pullia uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia. Kumoa pullat leivinpaperin päälle heti paiston jälkeen. Tarjoile lämpiminä, jolloin kuorrute on pehmeää tai jäähtyneinä, kun kuorrutteesta on tullut rapea.

Vinkki!

Voita paistaa pullat myös tukevissa amerikanmuffinssivuoissa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä