Maku

Lehtipihvit ja täytetyt vihannekset

35 min
5
0

Lehtipihvit ja täytetyt vihannekset

MU
GL
0
5
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Johanna Kinnari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudan ulkofileetä
  • 2 tlgrillausmaustetta
  • 1 rklrypsiöljyä

Täytetyt kasvikset

  • 6 kpltuoreita herkkusieniä
  • 4 kpltomaattia
  • 1/2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tloreganoa
  • 50 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön puolta tuntia ennen valmistusta.

Irrota neljästä herkkusienestä jalat ja hienonna ne. Viipaloi loput herkkusienet. Koverra tomaatit ontoiksi ja ota sisus talteen. Jos tomaatit ovat kovin vetisiä, kaada ylimääräinen neste pois. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Yhdistä pilkotut sienet, tomaattien koverrettu sisus ja sipulit keskenään. Kuumenna paistinpannulla, kunnes enin neste on haihtunut. Mausta seos oreganolla ja anna jäähtyä hetki. Lisää juustoraaste.

Täytä ontot herkkusienet ja tomaatit kasvistäytteellä ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja nuiji pihvit lihanuijalla ohuiksi. Ripottele pihvien pintaan molemmille puolille grillimaustetta. Paista lehtipihvit kahdessa erässä kuumalla pannulla tilkassa öljyä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa lehtipihvit täytettyjen kasvisten ja vihersalaatin kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä