Maku

Lehtikaaliwokki

30 min
4
0

Lehtikaaliwokki

Helppo ja herkullinen arkiruoka lehtikaalista, joka valmistuu hetkessä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 glehtikaalia
  • 180 gtofu kuutioita
  • 1 kplpunasipuli
  • 1 kplpunainen chili (rawit chili)
  • 2 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 2 rklpaahdettua seesamöljyä
  • 2 rklsoijaa
  • 500 gtäysjyvä nuudeleita
  • öljyä paistamiseen

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruoti ja revi sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Hienonna chili. Kuori punasipuli, puolita ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuumenna wokissa tilkka öljyä ja paista tofukuutioita muutaman minuutin ajan. Siirrä paistettu tofu syrjään odottamaan.

Lisää wokkiin öljyä ja paista lehtikaalia muutaman minuutin ajan. Lisää wokkiin viipaloitu punasipuli ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan. Lisää hienonnettu chili sekä valkosipuli, kuullota muutaman minuutin ajan. Valuta nuudelit hyvin ja lisää wokkiin. Lisää myös paistettu tofu. Mausta soijalla ja seesamöljyllä, sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä