Kotivinkki

Lehtikaaliwokki on helppo ja herkullinen arjen pelastaja – maukas kasvisruoka maustetaan misolla

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Lehtikaaliwokki maistuu kaikille ja syntyy alle puolessa tunnissa. Tämä herkullinen kasviswokki maustetaan misokastikkeella.
KA
MA
LA
MU
0
1
Julkaistu: 29.10.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 225 gtäysjyväriisinuudeleita
  • 200 glehtikaalia
  • 2porkkanaa
  • 1pieni punasipuli
  • 1mieto chili
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 120 gdelikauraa (chili-inkivääri)

Misokastike

  • 2 rklvaaleaa misotahnaa
  • 1 rklvettä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklriisiviinietikkaa
  • 1 rklinkivääriä raastettuna
Tulosta

Lehtikaaliwokki valmistetaan näin:

  1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhtele lehtikaali ja poista kova lehtiruoti. Revi tai leikkaa lehdet pieniksi paloiksi.
  3. Kuori ja leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Viipaloi chili.
  4. Sekoita misokastikkeen ainekset.
  5. Kuumenna öljy pannulla. Vokkaa ensin porkkanoita, sipuleita ja chiliä, lisää sitten lehtikaalit. Kuumenna lopuksi delikaura ja sekoita kastike vokkiin.
  6. Yhdistä nuudelit lehtikaaliwokkiin tai tarjoa ne erikseen. Viimeistele lehtikaaliwokki halutessasi korianterilla.

Vinkki!

Kokeile delikauran sijaan härkäpapumurua tai kasvisjauhista.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita arkiruokiin? Osta inspiroivat reseptikirjat tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti