Maku

Lehtikaalicarbonara

15 min
0
0

Lehtikaalicarbonara

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 4 dlkeitettyä pastaa
  • 170 gpekonia (eli n. 1 paketti)
  • 1 kplyksi ruoto lehtikaalia
  • 1 kplkananmuna
  • 0,5-1 dlraastettua parmesanjuustoa
  • sitruunamehua
  • parmesanjuustoa raastettuna koristeeksi
  • silputtua lehtipersiljaa
  • 0,5 tlmustapippuria myllystä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Laita pastavesi keittymään. Lisää suola. 

Riko kananmuna kulhoon, sekoita. Mausta mustapippurilla. 

Raasta parmesanjuusto munan sekaan. 

Lämmitä paistinpannu ja lisää pekonisiivut. 

Pese ja silppua lehtikaali. 

Kun pekonisiivut ovat lähes kypsät, nosta ne pannulta ja silppua. 

Lisää paistinpannulle al dente pasta sekä lehtikaali. 

Lisää silputtu pekoni. 

Sekoita. 

Nosta paistinpannu liedeltä ja sekoita esim. pihdeillä nostellen muna-juustoseos pastan joukkoon. Seoksen tulisi paksuuntua, ei muuttua munakokkeliksi. 

Tee annokset ja mausta ne vielä raastamalla parmesanjuustoa, lorauksella sitruunamehua ja silputulla lehtipersiljalla. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä