Kotivinkki

Laskiaispullan täytteet – valitsetko perinteisen mantelimassan vai ihanan valkosuklaavaahdon?

{
Aktiivinen
Passiivinen
Laskiaispulla täytetään perinteisesti hillolla tai mantelimassalla. Kotona pullaan voi valita vaikka molemmat täytteet! Kokeile kermavaahdon sijasta ihanaa valkosuklaavaahtoa tai tee hillo ja mantelimassa itse.
KA
0
0
Julkaistu 15.2.2017


Reseptin ainekset

Valkosuklaavaahto

  • 2 dlkuohu- tai vispikermaa (tai vaahtoutuvaa kasvipohjaista kermaa)
  • 50 gvalkosuklaata
  • 1 rklvaniljasokeria

Raikkaampi marjahillo

  • 1 dlpakastemarjoja
  • ½ dlvadelma- tai mansikkahilloa

Mantelimassa

  • 150 ghienojakoista mantelijauhetta
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1kananmuna
  • (karvasmanteliöljyä)
Tulosta

Laskiaispullan täytteet – ohje:

Valkosuklaavaahto

  1. Vaahdota kerma.
  2. Raasta valkosuklaa kerman sekaan ja mausta vaniljasokerilla.

Raikkaampi marjahillo

  1. Murskaa kohmeisia marjoja tarvittaessa.
  2. Sekoita keskenään paskastemarjat ja hillo.

Mantelimassa

  1. Sekoita mantelijauhe ja sokeri monitoimikoneessa tahnaksi.
  2. Erottele munasta valkuinen. Lisää valkuainen tahnan seuraksi monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.
  3. Mausta massa halutessasi muutamalla tipalla karvasmanteliöljyä.

Vinkki!

Katso myös ohje laskiaispullien leipomiseen. Muista täyttää pullat vasta, kun ne ovat jäähtyneet!

Kommentoi »