Kotivinkki

Laskiaispullan täytteet – valitsetko perinteisen mantelimassan vai ihanan valkosuklaavaahdon?

KA
0
0

Laskiaispulla täytetään perinteisesti hillolla tai mantelimassalla. Kotona pullaan voi valita vaikka molemmat! Kokeile kermavaahdon sijasta ihanaa valkosuklaavaahtoa tai tee hillo ja mantelimassa itse.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

Valkosuklaavaahto

  • 2 dlkuohu- tai vispikermaa (tai vaahtoutuvaa kasvipohjaista kermaa)
  • 50 gvalkosuklaata
  • 1 rklvaniljasokeria

Raikkaampi marjahillo

  • 1 dlpakastemarjoja
  • ½ dlvadelma- tai mansikkahilloa

Mantelimassa

  • 150 ghienojakoista mantelijauhetta
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1kananmuna
  • (karvasmanteliöljyä)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Laskiaispullan täytteet valmistuvat näin:

Valkosuklaavaahto

  1. Vaahdota kerma.
  2. Raasta valkosuklaa kerman sekaan ja mausta vaniljasokerilla.

Raikkaampi marjahillo

  1. Murskaa kohmeisia marjoja tarvittaessa.
  2. Sekoita keskenään paskastemarjat ja hillo.

Mantelimassa

  1. Sekoita mantelijauhe ja sokeri monitoimikoneessa tahnaksi.
  2. Erottele munasta valkuinen. Lisää valkuainen tahnan seuraksi monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.
  3. Mausta massa halutessasi muutamalla tipalla karvasmanteliöljyä.

Vinkki!

Katso myös ohje laskiaispullien leipomiseen. Muista täyttää pullat vasta, kun ne ovat jäähtyneet!

MITÄ PIDIT?
0