Maku

Lämpimät juustoleivät (Welsh rarebit)

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
3.6
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklmargariinia (rasvaa 60 %)
  • 250 gcheddarjuustoa
  • 1/2 dlkeskiolutta (tummaa, esim. Guinness)
  • 1 tldijoninsinappia
  • 1 tlworcestershirenkastiketta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 8 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 7 rklpersiljaa (hienonnettuna)
Tulosta

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa.

Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes se sulaa.

Kaada joukkoon olut. Jatka kuumentamista varovasti ja laimenna seosta tarpeen mukaan oluella. Mausta lopuksi sinapilla, worcestershirenkastikkeella ja pippurilla.

Paahda leipäviipaleet. Jaa juustoseos leipien pinnalle.

Kuorruta leipiä uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ripottele juustoleipien pinnalle persiljaa.

Tarjoa lämpimät juustoleivät eli Wels rarebit iltapalana raikkaan salaatin ja oluen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.6
Kommentoi »