Maku

Lämpimät juustoleivät (Welsh rarebit)

30 min
3.6
0

Lämpimät juustoleivät (Welsh rarebit)

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklmargariinia (rasvaa 60 %)
  • 250 gcheddarjuustoa
  • 1/2 dlkeskiolutta (tummaa, esim. Guinness)
  • 1 tldijoninsinappia
  • 1 tlworcestershirenkastiketta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 8 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 7 rklpersiljaa (hienonnettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa.

Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes se sulaa.

Kaada joukkoon olut. Jatka kuumentamista varovasti ja laimenna seosta tarpeen mukaan oluella. Mausta lopuksi sinapilla, worcestershirenkastikkeella ja pippurilla.

Paahda leipäviipaleet. Jaa juustoseos leipien pinnalle.

Kuorruta leipiä uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ripottele juustoleipien pinnalle persiljaa.

Tarjoa lämpimät juustoleivät eli Wels rarebit iltapalana raikkaan salaatin ja oluen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä