Maku

Lampaankyljykset ja parsakaalicouscous

1 h 35 min
3.4
0

Lampaankyljykset ja parsakaalicouscous

LA
MA
MU
0
3.4
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Tommy Selin
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1600 glampaankyljyksiä (yrttimarinoituna)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Couscous

  • 4 dlvettä
  • 3 rklkasvisfondia
  • 3 dlcouscousia
  • 2 kplpunasipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 200 gparsakaalia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 dlpinjansiemeniä
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN1 h

Ota lampaankyljykset huoneenlämpöön vähintään tunti ennen paistamista

Valmista ensin couscous. Sekoita veteen kasvisfondi ja kiehauta. Ota kattila liedeltä ja lisää couscoussuurimot kuumaan liemeen. Anna turvota muutaman minuutin ajan.

Leikkaa kuoritut sipulit reilunkokoisiksi lohkoiksi. Kuullota sipulit, hienonnetut valkosipulin kynnet ja parsakaalit öljyssä paistinpannulla. Sekoita sipulit, parsakaalit ja pinjansiemenet couscousin joukkoon. Mausta mustapippurilla.

Kuivaa lihat talouspaperilla ja painele kyljykset kevyesti kämmensyrjällä. Paista kyljyksiä öljyssä pari minuuttia molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lampaankyljysten kanssa parsakaalicouscousia ja halutessasi tsatsikia.

MITÄ PIDIT?
3.4
Katso myös nämä