Lampaanfileekiekot
2 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
2 h Näyttävät lampaanfilekiekot saavat makua valkosipulin, mintun ja soijan siivittämästä marinadista. Tarjoa lammaskiekot juhlapöydässä ja hurmaa vieraat!
GL
LA
MA
MU
0
Teksti
Julkaistu: 19.7.2005

Lampaanfileekiekot
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 1000 glampaanfileetä
- 1 kplsipulia
- 6 kplvalkosipulinkynttä
- 1 dlrypsiöljyä
- 1/2 dlsoijakastiketta
- 2 rklmakeaa chilikastiketta
- 2 tlminttua
- 2 tlpippurisekoitusta
Puhdista lampaanfileet kalvoista. Hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Sekoita sipulisilput, öljy, soijakastike ja mausteet. Pane lampaanfileet muovipussiin ja kaada maustesekoitus päälle. Sulje pussi ja nosta se jääkaappiin. Anna maustua muutamasta tunnista pariin vuorokauteen.
Pyyhi lampaanfileistä ylimääräinen marinadi, rullaa fileet kiekoiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla. Nosta kiekot pellille ja ruskista ne ensin uunin grillivastusten alla. Jatka kypsentämistä 175 asteessa tasalämmöllä, kunnes haluamasi kypsyysaste on saavutettu.
Tarjoa lampaanfileekiekot peruna-sipulitimbaalin ja tapenadekastikkeen kanssa.