Maku

Lämmittävä chili

30 min
4.8
1

Lämmittävä chili

Puolessa tunnissa lämmittävä kulhollinen chiliä? tällä reseptillä onnistuu!
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 2 kplpientä keltasipulia
  • 3 kplvalkosipulia ((kynsiä))
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 2 dlruskeita papuja
  • 1 dltölkkimaissia
  • 400 gkuorittuja tomaatteja
  • 400 gtomaattimurskaa

Mausteet

  • 1 rklmaustekumina
  • 1 rklchilijauhetta
  • 1 rklkurkumaa jauhettuna
  • 0,5 rklsuolaa (lisää suolaa maun mukaan)
  • 0,5 rklmustapippuria rouhittuna

Lisukkeet

  • 3 dlnachoja
  • 6 rklranskakermaa (1 rkl / annos)
  • 0,5 dlpurjoa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Paista jauheliha. 

Ota iso kattila ja kaada pohjalle öljyä.

Kuullota kaikki sipulit keskilämmöllä kunnes ne alkavat pehmetä.

Lisää mausteet ja sekoita, jotta mitään ei pala pohjaan. 

Kaada kattilaan kuoritut tomaatit, tomaattimurska ja huuhdellut pavut sekä maissi. 

Sekoita ja mausta lisää suolalla ja mustapippurilla. 

Anna porista vähintään 15 minuuttia, mitä pidempään, sitä tuhdimpi maku. 

Tarjoile höyryävän kuuma ruoka nachojen (tai tuoreen leivän), ranskankerman ja purjon kanssa. 

Vinkki!

Voit tehdä myös kasvisversion jättämällä jauhelihan pois tai korvaamalla sen soijasuikaleilla tai erilaisilla pavuilla.

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä