Maku

Lämmin tofu-bulgursalaatti

25 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen10 min
KA
LA
MA
MU
VE
4.5
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 6 dlvettä
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 3 dlbulguria
  • 250 gtofua (maustamaton, kiinteä)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1/4 tlmausteseosta (chili)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 kplappelsiinia
  • 2 dllehtipersiljaa
Tulosta

Halkaise ja viipaloi sipuli. Kiehauta vesi paistokasarissa. Lisää suola, öljy, sipulit ja bulgur. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia.

Kuutioi tofu. Kuumenna öljy ja mausteet suolaa lukuun ottamatta paistinpannulla varoen, etteivät mausteet pääse palamaan. Paista tofukuutiot mausteöljyssä rapeapintaisiksi. Mausta suolalla.

Leikkaa appelsiinit (kalvottomiksi) lohkoiksi ja paloittele ne halutessasi. Sekoita appelsiinit, tofukuutiot ja hienonnettu yrtti bulgurin joukkoon. Tarjoa lämmin tofu-bulgursalaatti heti.

MITÄ PIDIT?
4.5
Kommentoi »