Maku

Lämmin punakaalisalaatti

20 min
GL
KA
MU
5
1


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (2 annosta)

  • 400 gpunakaalia
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 75 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Aura Gold)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Suikaloi huuhdeltu punakaali. Kuori ja leikkaa punasipuli kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Kaada kaalit ja sipulit pannulle. Anna kuullottua 10 minuutin ajan.

Mausta punakaalisalaatti balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.

Ripottele lämpimän punakaalisalaatin pinnalle pähkinöitä ja sinihomejuustopaloja.

Tarjoa lämmin punakaalisalaatti poronsisäfileen kanssa.

MITÄ PIDIT?
5