Maku

Lämmin punajuuri-fetasalaatti

30 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
MU
KA
4.3
0
Julkaistu: 6.11.2013


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gpunajuurta (kypsiä)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1/2 tlrosmariinia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 2 dlohrasuurimoita (rikottuja)
  • 5 dlvettä
  • 1/2 kplkasvisliemikuutiota
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
  • 3 dlrucolaa
  • 1 dlhasselpähkinöitä
Tulosta

Keitä ohrasuurimot kasvisliemessä kypsiksi, 20–25 minuuttia. Valuta siivilässä.

Kuori ja lohko keitetyt punajuuret. Kuullota niitä hetki öljyssä pannulla. Lisää balsamiviinietikka, hunaja ja rosmariini. Hauduta hetki keskilämmöllä. Mausta.

Siirrä ohra vadille ja nosta päälle lämpimät punajuuret. Murenna feta ja ripottele rucolanlehdet sekä pähkinät salaatin päälle.

Tarjoa lämmin punajuuri-fetasalaatti maukkaana arkiruokana tai lisukkeena.

Kommentoi »