Maku

Lämmin lehtikaalisalaatti kanalla

20 h 15 min
0
0

Lämmin lehtikaalisalaatti kanalla

Erinomaisen herkullinen lämmin salaatti, jossa maistuvat lehtisalaatti, ruocolanversot, vesimeloni, paprika, rosmariini, sipuli ja kana. Mukavan mehevä yhdistelmä ja reilu satsi, josta rittää useammallekin päivälle.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • 1,5 kplruukullinen lehtikaalia
  • 4 dlrucolanversoja
  • 2 kplpunaista paprikaa
  • 3 kplpunasipulia
  • 1,5 kgvesimeloni, punnittu kuorineen
  • 1 kplgrillattu kokonainen kana
  • 1 rklvalkosipulirouhetta
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 1 rkltuoretta rosmariinia

Tee näin

20 h 15 min
{
AKTIIVINEN20 h 15 min
PASSIIVINEN

Silputaan sipuli ja paprika, pilkotaan vesimeloni kuutioiksi, silputaan rosmariini, pilkotaan kana sopiviksi paloiksi samoin lehtikaali. Kieputetaan lehtikaali pienessä määrässä oliiviöljyä ja paistetaan se rapeaksi, ei kuitenkaan tummaksi. Laitetaan lehtikaali tarjoilulautaselle alimmaiseksi ja kasataan päälle rucolanversot. Paistetaan pannulla voissa paprikat ja sipulit hiukan pehmeiksi, lisätään kanat ja maustetaan valkosipulirouheella ja mustallapippurilla sekä rosmariinilla. Kun seos on sopivan lämmintä ja paprikat pehminneet, lisätään vesimeloni ja annetaan lämmitä varovasti käännellen. Tarkistetaan maku ja kaadetaan tarjoiluastiaan lehtikaalin ja rucolanversojen päälle. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä