Lämmin kukkakaali-broilerikulho – arkiruoka, joka on pöydässä alle puolessa tunnissa
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Lämmin kukkakaali-broilerikulho on helppo ja maukas arkiruoka, jossa kukkakaalimuru korvaa kulhoissa usein käytetyn riisin. Valkosipuli ja sriracha-chilikastike antavat ruokaan sopivasti potkua.
GL
LA
MA
MU
3.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 10.1.2019

Lämmin kukkakaali-broilerikulho – arkiruoka, joka on pöydässä alle puolessa tunnissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
Lämmin kukkakaali-broilerikulho
- 1 (800 g)kukkakaali
- 2broilerinfileetä
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1 rklrypsiöljyä
- 1paprika
- 1 tlsavupaprikajauhetta
- 1/2 tlcurrya
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 1 tlsrirachaa (tai muuta chilikastiketta)
- 1 dllehtipersiljaa (hienonnettuna)
Lämmin kukkakaali-broilerikulho valmistuu helposti näin:
- Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja hienonna veitsellä tai tehosekoittimessa muruiksi.
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika.
- Kuumenna öljyä paistipannulla ja paista broilerit kypsiksi. Lisää joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Lisää paprikakuutiot ja kukkakaalimuru. Sekoita ja mausta. Paista välillä sekoittaen noin 5 minuuttia tai kuumenna vain hetki jos haluat jättää kukkakaalin ja paprikan rapeaksi.
- Annostele kulhoihin ja viimeistele persiljalla.

Broilerikulho
Maku

Uusi arkiruokasuosikkisi on tässä! Mausta jauheliha aasialaisittain ja kokoa korealaiset kulhot
Kotivinkki

Kasviskulho
Maku

Poke bowl – lohta, riisiä ja kasviksia herkullisessa kulhomuodossa
Maku

Grillimaissi-fetakulho
Maku

Härkis kulhoruoka
Maku

Aamiaiskulho, jolla päivä alkaa energisemmin – kruunaa jogurtti ja hedelmät herkullisella pikagranolalla
Kotivinkki

Paahdettu kukkakaali
Maku