Maku

Lämmin kana-briesalaatti ja balsamicosiirappi

20 min
0
0

Lämmin kana-briesalaatti ja balsamicosiirappi

MU
GL
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 300 gbroilerin rintaleikkeitä
  • 150 gbriejuustoa
  • 300 gsalaattisekoitusta (esim. rucolaa, mitsunaa, punasalaattia, vuonankaalia)
  • 3/4 dlkuivattuja karpaloita
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Kastike

  • 1 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 rklvoita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista salaattipohja. Huuhdo ja ravistele salaatit kuiviksi. Kumoa ne tarjoiluastiaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää päälle siivutettu briejuusto ja karpalot.
Pane pannulle balsamiviinietikka, voi ja sokeri ja kiehauta seos. Anna kiehua noin 2–3 minuuttia, kunnes seos on kiehunut hiukan kokoon. Nosta sivuun.
Kuivaa ja painele kämmenellä broilerinfileepalat ohuiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla ja paista pannulla rasvassa kypsiksi molemmin puolin. Nosta sivuun ja peitä foliolla pariksi kolmeksi minuutiksi.
Kokoa salaatti. Leikkaa broilerit sopiviksi annospaloiksi ja nosta salaatin päälle.
Viimeistele pinta kastikkeella ja nosta tarjolle.
Tarjoa salaatin kanssa tuoretta rapeakuorista leipää.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä