Maku

Lammaspasta

30 min
0
0

Lammaspasta

MU
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 275 gruusukaalia (pakastettuja)
  • 400 gpastaa
  • 300 glampaanlihaa
  • 75 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murusteltuna)
  • 2 rklpestoa
  • 2 rklpinjansiemeniä (paahdettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Sulata ruusukaalit ja puolita ne.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta, mutta säästä 2 dl keitinvettä kastikkeeseen.
Leikkaa lampaanliha lastuiksi. Kumoa liha kattilaan. Sekoita joukkoon homejuustomuru ja pesto. Lisää pastan keitinvettä, kunnes kastike on notkeaa. Kuumenna ja lisää lopuksi ruusukaalit. Anna kiehahtaa.
Koristele lammaspasta paahdetuilla pinjansiemenillä.
•Kastikkeeseen voit mainiosti käyttää pääsiäisaterialta jääneet lampaanpaistin tähteet. Suolalisäystä et tarvitse, sillä sekä homejuusto että pesto ovat suolaisia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä