Maku

Lakritsipannarit – lakufanin toiveiden täyttymys

1 h
4.71
0

Lakritsipannarit saavat aidon lakun maun fudgepatukoista. Tarjoa pannarit jäätelön, vadelmien ja lakukastikkeen kanssa.
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (20 pientä tai 12 isoa pannaria)

  • 1 dlvispi- tai kuohukermaa
  • 4 lakritsifudgepatukkaa (à 28 g, Panda)
  • 2 dl kevytmaitoa
  • 1 dlmaustamatonta jogurttia (kermaviiliä)
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 1 rklsokeria
  • 2munaa
  • 2 rklvoita (sulatettuna)

Paistamiseen

  • 4 rklvoita tai margariinia

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN20 min

Lakritsipannarit valmistuvat näin:

  1. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää pilkotut lakritsifudget. Sekoittele kunnes lakritsit liukenevat kermaan.
  2. Kaada seos kulhoon ja lisää maito, jogurtti ja kuivat aineet. Anna taikinan turvota 20 minuuttia ennen paistamista.
  3. Vatkaa munat kulhossa kevyesti vaahdoksi ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi voisula taikinaan.
  4. Paista pannukakut rasvassa lettu- tai paistinpannulla keskilämmöllä.
  5. Tarjoa lakritsipannukakut sitruuna-vadelmajäätelön ja vadelmien kanssa. Viimeistele halutessasi lakritsikastikkeella.
MITÄ PIDIT?
4.71