Lakritsipannarit – lakufanin toiveiden täyttymys
1 h
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
20 minLakritsipannarit saavat aidon lakun maun fudgepatukoista. Tarjoa pannarit jäätelön, vadelmien ja lakukastikkeen kanssa.
4.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 7.8.2018

Lakritsipannarit – lakufanin toiveiden täyttymys
Reseptin ainekset (20 pientä tai 12 isoa pannaria)
- 1 dlvispi- tai kuohukermaa
- 4 lakritsifudgepatukkaa (à 28 g, Panda)
- 2 dl kevytmaitoa
- 1 dlmaustamatonta jogurttia (kermaviiliä)
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 ½ tlleivinjauhetta
- 1 rklsokeria
- 2munaa
- 2 rklvoita (sulatettuna)
Paistamiseen
- 4 rklvoita tai margariinia
Lakritsipannarit valmistuvat näin:
- Kuumenna kerma kattilassa ja lisää pilkotut lakritsifudget. Sekoittele kunnes lakritsit liukenevat kermaan.
- Kaada seos kulhoon ja lisää maito, jogurtti ja kuivat aineet. Anna taikinan turvota 20 minuuttia ennen paistamista.
- Vatkaa munat kulhossa kevyesti vaahdoksi ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi voisula taikinaan.
- Paista pannukakut rasvassa lettu- tai paistinpannulla keskilämmöllä.
- Tarjoa lakritsipannukakut sitruuna-vadelmajäätelön ja vadelmien kanssa. Viimeistele halutessasi lakritsikastikkeella.

Kaakaopannukakku – marjasalaatti ja suklaa-kinuskikastike kruunaavat herkun
Maku

Maailman paras pannukakku – nimensä veroinen täyteläinen herkku
Maku

Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta
Maku

Pannukakku – pellillinen kaikkien rakastamaa lohturuokaa
Maku

Amerikkalaiset pannukakut – täydellinen herkku viikonlopun pitkiin aamuihin
Maku

Taikapannari
Maku

Ahvenanmaalainen pannukakku
Maku

Ricottapannukakut – ihanan mehevät pannarit sopivat sekä aamiaiselle että jälkkäriksi
Kotivinkki