Lakritsainen mansikka-raparperipaistos

40 min
5
0

Lakritsainen mansikka-raparperipaistos

Lisää mansikka-raparperipaistoksen joukkoon pussillinen pehmeää lakritsia ja saat herkullisen jälkiruuan. Tarjoile paistoksen kanssa kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1/2 lmansikoita
  • 2 dlraparperia
  • 150 glakritsipaloja
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 rklperunajauhoja

taikina

  • 2 dlkaurahiutaleita
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlsokeria
  • 100 gvoita

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Perkaa mansikat. Kuori ja pilko raparperi. Lisää niihin sokeri, perunajauhot ja lakritsit.

Sekoita hyvin ja kaada seos vuokaan.

Valmista taikina yhdistämällä kaurahiutaleet, vehnäjauho ja sokeri.

Lisää voisula ja sekoita taikina.

Murustele taikinaa mansikoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä