Maku

Arkenakin saa lekotella! Laiskan kokin uunibolognese palkitsee tekijänsä makoisasti – nappaa resepti

50 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Helppo arkipasta ei vaadi kuin pienen hetken aktiivista kokkausta, sillä ainekset vain ladotaan vuokaan ja lykätään uuniin.
MU
KA
4.2
1
Julkaistu: 19.10.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 1–2valkosipulinkynttä
  • 1 tlrypsiöljyä
  • 1 kgtomaattimurskaa
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 2 tlsokeria
  • 2 tloreganoa
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 250 gspagettia
  • 2 dlvettä
  • 250 gHärkis-härkäpapuvalmistetta (original)
  • 1 (125 g)mozzarellajuusto
  • ½ rkubasilikaa
Tulosta

Laiskan kokin uunibolognese – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Kaada tomaattimurska vuokaan. Sekoita joukkoon sipulit, viinietikka, sokeri, oregano, suola ja pippuri.
  3. Lisää spagetti ja painele sitä hieman tomaattimurskaan. Lisää päälle vesi ja Härkis. Revi mozzarella pinnalle.
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

Vinkki!

Voit käyttää Härkiksen sijaan myös paketin (noin 270 g) kasvisjauhista, mutta ruskista ja mausta se kevyesti suolalla ennen vuokaan lisäämistä.

1 kommentti