Kyssäkaalisipsit
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Viipaloi ja paahda kyssäkaali rapsakoiksi kyssäkaalisipseiksi. Kevyemmät juuressipsit valmistuvat uunissa ja ovat loistavia naposteluun tai keiton pinnalle.
Ainekset (4 annosta)
- 1/2 kplkyssäkaalia (noin 250 g)
- 1 rklrypsiöljyä
- 1/4 tlsuolaa
Tee näin
35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min
Valmista kyssäkaalisipsit näin:
Pese ja leikkaa kaali kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kääntele kaalit öljyssä ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille.
Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes sipsit ovat rapeita. Mausta kyssäkaalisipsit suolalla.