Maku

Kylmäsavutofua kookoskastikkeessa ja papupastaa

20 min
0
0

Kylmäsavutofua kookoskastikkeessa ja papupastaa

Vegaaninen, viljaton ja maidoton pasta lainaa makuja itämaisista ruoista. Ei kookoksen vihaajille!
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsipuli
  • 300 gkylmäsavu tofua
  • 200 gkookosmaitoa (esim. kylmäsavu)
  • 1,5 rkltomaattipyreetä (1/2 tlk)
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (2 cm pala)
  • 1 kpllime
  • punaista chiliä (2 cm pala)
  • ½ dlkorianteria
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

Lisäksi

  • 100 g edamame-mungpaputagliatellea tai muuta pastaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota hienonnettua sipulia, kunnes se on läpikuultavaa. Lisää isoiksi paloiksi lohkottu tofu ja ruskista kevyesti. Sekoita kookosmaitotölkkiä huolella ja lisää puolet sen sisällöstä pannulle, samoin tomaattipyre ja hienonnettu inkivääri. Keitä kasaan keskilämmöllä noin 5-7 minuutin ajan. Lisää puolikkaan limen mehu ja hienonnettu chili. Sekoita, lisää pinnalle hakattu korianteri (älä enää sekoita yrttejä pohjalle) ja tarjoile ohjeen mukaan keitetyn pastan, limelohkojen ja chilirenkaiden kanssa. Ripottele päälle vähän sormisuolaa ja rouhi maun mukaan mustapippuria.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä