Maku

Kylmäsavutofu kesärullat

40 min
5
0

Kylmäsavutofu kesärullat

Herkulliset vegerullat
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 300 gkylmäsavu tofua
  • 2 kplporkkana
  • 1 kplkurkku
  • 80 gtuoretta baby pinaattia
  • 225 griisivermicelli
  • siracha
  • 12 kplriisipaperia
  • avocado
  • limemehua
  • tuoretta korianteria

Dippikastike

  • 1 dlriisiviinietikkaa
  • 1 dlsoijaa
  • 1 kplpunainen chili hienonnettuna
  • 1 kpllimen mehu
  • 1 tlpaahdettua seasamöljyä
  • 2 tlpaahdettuja seasamin siemeniä
  • 2 tljuoksevaa hunajaa
  • 1 tlraastettua inkivääriä

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Kuori avocado ja viipaloi, purista päälle hiukan limen mehua estämään tummumista. Huuhtele pinaatti ja korianteri, valuta hyvin. Puolita ja viipaloi kylmäsavutofu. Keitä riisivermicellit pakkauksen ohjeen mukaan.

Liota riisipaperia kädenlämpöisessä vedessä kunnes se pehmenee. Nosta riisipaperi leikkuulaudalle. Laita kaikkia täytteitä keskelle riisipaperin etureunaan ja lisää halutessasi muutama tippa siracha -kastiketta. Käännä molemmilta sivuilta reunat rullan päälle ja pyöritä tiiviiksi rullaksi.

Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset ja anna maustua. Jaa dippikastike jokaiselle syöjälle omaan kulhoon. Dippaa rullia kastikkeeseen ja herkuttele.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä