Maku

Kylmäsavulohi-fetarullat ja lämmin kasvissalaatti

20 min
MU
GL
5
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä, Matleena Lahti
Kuvat Johanna Kinnari

Ainekset (1 annosta)

Kylmäsavulohi-fetarullat

  • 100 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 50 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)

Salaatti

  • 1 rklvoita
  • 50 gpurjoa
  • 150 gparsakaalia
  • 1 1/2 dlherneenpalkoja
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 tlsitruunamehua
  • 1 rkltuoretta tilliä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Levitä lohiviipaleet työlaudalle. Leikkaa feta neljään osaan ja jaa juustopalat kaloille. Rullaa viipaleet napakoiksi kääröiksi.

Paista kaikki vihannekset kuumalla pannulla voissa rapsakoiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Laske lieden lämpöä, työnnä kasvikset pannun syrjälle ja nosta kalarullat paistumaan. Paista rullia minuutin verran molemmilta puolilta.

Nosta kasvikset ja kylmäsavulohi-fetarullat lautaselle. Viimeistele annos sitruunamehulla ja tuoreella tilliä.

•Jos ostat ruukun tilliä, silppua ylimääräinen tilli rasiaan ja pakasta.

MITÄ PIDIT?
5