Kylmä parsakastike

20 min
4
0

Kylmä parsakastike

GL
KA
MU
0
4
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 500 gparsaa
  • 1 1/2 dlruokakermaa
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Leikkaa parsojen tyvipäästä 1–2 cm:n palat pois. Kuori ja paloittele parsat, keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, valuta ja jäähdytä.

Pane kaikki aineet leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon ja sekoita ne sileäksi kastikkeeksi. Tarjoa kylmä parsakastike aurinkoisen porkkanaterriinin kanssa.

•Vielä nopeamman ja helpomman parsakastikkeen saat, kun käytät tuoreiden parsojen sijaan vastaavan määrän vihreää purkkiparsaa. Voit pilkkoa ne suoraan monitoimikoneen kulhoon.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä