Kylmä keitetty kana etikkaliemessä

20 min
0
0

Kylmä keitetty kana etikkaliemessä

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin rintaleikkeitä (keitettyä tai paahdettua)
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 kplsipulia
  • 2 kpllehtiselleriä
  • 1/2 kplfenkolia
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrakuunaa
  • 1 tlrosmariinia
  • 5 dlvettä
  • 2 dlvalkoviinietikkaa
  • 1/2 dlrypsiöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Kuori kasvikset. Lohko ne neljänneksiin, porkkanat ja selleri noin viiden sentin pituisiksi ja fenkoli noin sentin vahvuisiksi siivuiksi.
Keitä kasviksia maustetussa vedessä 10 minuuttia. Nosta kasvikset syrjään. Lisää nesteeseen etikka ja keitä kastiketta kokoon, kunnes sen maku on kirpeä.
Poista rintapaloista nahka. Asettele paloitellut rintapalat ja kasvikset tarjoiluvadille. Lisää nesteeseen öljy, sekoita ja kaada seos kasvisten ja rintapalojen päälle. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä